Igluu Eindhoven

Beschrijving

Igluu Eindhoven

Bij Igluu in de Lichttoren – de voormalige gloeilampenfabriek van Philips in het hart van Eindhoven – vindt u een exclusieve ruimte voor uw evenement, congres, conferentie, beurs, expositie of private dinner.

Igluu Eindhoven biedt ruimte aan bijeenkomsten tot 600 deelnemers in verschillende settings. Van een spreekkamer voor persoonlijke gesprekken tot en met ruimtes voor workshops, trainingen en meerdaagse conferenties met grotere groepen. Alle ruimtes zijn smaakvol ingericht met een knipoog naar de historie van het pand. Een tweetal gezellige lounges met bar maken het plaatje compleet. Ons enthousiaste en flexibele team ondersteunt u tijdens (de voorbereiding op) uw bijeenkomst.

Dé ideale setting voor uw congres of conferentie                                                                                   Igluu Eindhoven beschikt over een aparte vleugel met eigen entree die exclusief voor uw gezelschap gereserveerd kan worden. Ideaal voor een (meerdaags) congres of conferentie. De Lichttorenzaal vormt het middelpunt van deze vleugel en is geschikt voor bijeenkomsten tot 600 personen. De ruimte is volledig flexibel in te richten en heeft een eigen lounge met bar. Er is uiteraard een professionele AV installatie aanwezig en de gasten hebben de optie om de ruimte en het licht aan te passen aan de eigen identiteit. Rondom de Lichttorenzaal liggen vijf middelgrote ruimtes die tijdens een congres ingezet kunnen worden voor parallelsessies. Voor het geval u ook wilt overnachten is er het naastgelegen 4-sterren hotel, bereikbaar via een interne doorgang.

Perfecte ligging
De ligging van Igluu is perfect. In de binnenstad, schuin tegenover het Centraal
Station, omringd door parkeergarages en temidden van winkels en horeca.

Dát is pas lekker vergaderen! 
Vanzelfsprekend verzorgen wij graag een ontbijt, lunch, aangeklede borrel of
uitgebreid diner bij ons op locatie. Maar ook het vergaderen zelf wordt een stuk aangenamer met een lekkere snack, gezonde break of zoete inval. Er kan heel veel bij Igluu Eindhoven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer over Igluu
Igluu – workspace for professionals is in 2009 opgericht als een van de eerste
cowork-locaties in Nederland en heeft vestigingen in Den Haag, Utrecht en
Eindhoven. Naast luxe flexplekken en kwalitatief hoogstaande kantoorruimte biedt Igluu ook inspirerende ruimte voor bijeenkomsten.

  • :
  • :

Highlights

  • Voormalige Philips gloeilampenfabriek in het hart van Eindhoven
  • Ruimtes voor 2 tot 600 personen, twee lounges met bar
  • Aparte vleugel voor congres of conferentie met 6 grote zalen, lounge & bar en eigen entree
  • Professionele AV installaties en presentatiemiddelen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor catering
  • Optimale ondersteuning tijdens voorbereiding
  • Perfect gelegen

Adresgegevens

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,