BCN Amsterdam Arena

BCN Amsterdam Arena

De organisatie BCN

Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar de finishing touch van een perfect verlopen training zit ‘m niet alleen in alle professionele faciliteiten. Het zit hem vooral in de gastgerichtheid en service van de professionals op onze locaties. Het team dat de trainers, docenten en cursisten ontvangt en begeleidt tijdens de training.
Van die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap hebben wij ons specialisme gemaakt. Wij bieden de trainingslocaties. Niet omdat we ruimtes aanbieden, maar omdat we uw training, vergadering of workshop nog effectiever maken. Die verantwoordelijkheid en doelgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij weten hoe we maximaal kunnen waarmaken wat u belooft aan uw medewerkers, collega’s of cursisten.

 

De locatie
BCN Amsterdam Arena is één van de twee locaties in Amsterdam, onze andere vestiging is gestationeerd aan de Paasheuvelweg. BCN Amsterdam Arena ligt direct naast het intercity NS-station Bijlmer-Arena en heeft een vrijwel directe aansluiting op alle snelwegen rond Amsterdam.

BCN Amsterdam Arena beschikt over 18 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner.
Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Tevens zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige verlichting met sensoren die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht. Door de ligging op de vijfde etage bieden alle zalen van BCN een schitterend uitzicht over Amsterdam en de tuinen van het Atlas Arena Complex.
Alle etages zijn voorzien van ruime sfeervolle Coffee lounges waar onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van het koffie, thee, frisdrank, koekjes-en candybar assortiment. Deze ruimtes zijn ook ideaal als break-out ruimte.

  • :
  • :

Highlights

  • 19 modern en stijlvol ingerichte ruimtes
  • Trainingsruimtes van 2 tot 80 personen
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Centraal gesitueerd, directe aansluiting op alle snelwegen rond Amsterdam
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Op loopafstand van station Amsterdam Holendrecht
  • Restaurant voor lunch en diner

Adresgegevens

Atlas Arena Complex / Gebouw Azië
Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam
Nederland

Ontdek meer locaties