Strategisch Meeting Management

reserveren

Snel en eenvoudig een vergaderlocatie reserveren

Het online reserveringssysteem easymeeting van De Vergaderstoel is eenvoudig in gebruik. Binnen 2 minuten een vergaderlocatie reserveren in de gewenste opstelling en met de juiste cateringarrangementen en voorzieningen. Het maken van wijzigingen en annuleringen is tevens zeer eenvoudig. Via het online reserveringssysteem kunnen ook restaurants, evenementenlocaties en hotels gereserveerd worden (corporate module).

management_informatie

Management informatie

Meer inzicht in het boekingsgedrag, de totale vergaderkosten binnen uw bedrijf en slechts 1 crediteur in uw boekhouding door verzending van verzamelfacturen. Door een volledige management rapportage op 1 plek te hebben kan er strategisch gekeken worden naar de vergader/-hotel uitgaven en gestuurd worden op relevante KPI’s.

vergaderkosten

Bespaar op vergaderkosten

De Vergaderstoel helpt u kosten te besparen tot wel 30% op uw totale vergaderkosten door slim in te kopen en door assistentie in onderhandeling van tarieven en voorwaarden voor uw bedrijf. We kijken strategisch mee en doen (pro-actief) aanbevelingen die bij uw bedrijf en doelstellingen passen.

corporate_module

Corporate Module

Een eigen corporate reserveringssite in de huisstijl van het bedrijf voor het eenvoudig reserveren van hotels en vergaderlocaties. In de corporate module zijn de voorkeurslocaties zichtbaar voor uw medewerkers inclusief de speciale contracttarieven en voorwaarden. Vanuit alle gebruikers wordt de management informatie verzameld waarna hieruit concrete resultaten gemeten kunnen worden.

persoonlijk_contact

Persoonlijk contact

Via de servicedesk heeft u contact met onze meeting & event professionals die graag met u meedenken. De service desk is eenvoudig te bereiken via telefoon, e-mail of via live-chat. Daarnaast wordt er ondersteuning geboden bij het organiseren van uw bijeenkomst of evenement en wordt er actief meegedacht om een succes van uw bijeenkomst te maken. De medewerkers van De Vergaderstoel zijn specialisten in de meeting & event branche en verrassen u graag met bijzondere locaties en ideeën.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.