De Bilderberg Experience

Bilderberg Hotels heeft in samenwerking met The Brown Paper Company een uniek aanbod voor het ontwikkelen van een ultieme klantbeleving. Wij begrijpen als geen ander dat het als onderneming tegenwoordig lastig is je te onderscheiden in een concurrerende markt. De sleutel tot langdurig succes moet nog gevonden worden en wij helpen u daar graag bij. Wij ondersteunen u tijdens het samenstellen van een uniek DNA aan de hand van een intensief programma.

Het exclusieve programma

Leer tijdens De Bilderberg Experience echte stappen te maken binnen uw organisatie. Stap in het dagelijke bedrijfsleven van een hotel en maak de connectie tussen gastvrijheid en uw eigen organisatie. Dompel het team volledig onder in de wereld van gastvrijheid en creëer hiermee een unieke klantervaring binnen uw bedrijf. Ontwikkel samen met uw team een vernieuwende kijk op gastvrijheid en maak uw organisatie op deze manier bijzonder.

Maak het verschil

Door te opereren in een concurrerende markt met prijsvechters en populaire merken, is het lastig om de klant écht iets mee te geven. Tijdens de Bilderberg Experience leert u dat gastvrijheid de sleutel tot het langdurige succes kan zijn en dit de manier is om een 10+ organisatie te ontwikkelen. Ervaar zelf hoe gasten reageren op ongekende service met een glimlach en wat u hiermee kunt bereiken: terugkerende gasten met vertrouwen in uw product of dienst. Het ontwikkelen van een uniek DNA met een gezonde blik op de toekomst.

Drie unieke thema’s

Commercie en operatie

Ontwikkel een 10+ organisatie en maak kennis met de gedachtegang van uw klanten en maak ze fan van uw bedrijf.

Bestuur & management

Vorm een slagvaardig team met als doel een uitdagend management te creëren zonder het doen van veel concessies.

Strategisch management

Ontwikkel een duidelijke en heldere richting binnen uw organisatie met een fit team, zowel mentaal als fysiek.

Reserveer deze Ultieme klantbeleving via De Vergaderstoel [email protected]

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.

beurswand, expositie