ANNULERINGEN COVID-19

Het coronavirus heeft wereldwijd mensen besmet en levens geëist. Wij realiseren ons goed dat de uitbraak ook voor onze opdrachtgevers gevolgen kan hebben, uiteenlopend van gezondheidsrisico’s voor gasten, personeel en ondernemers zelf, tot aanpassingen in bedrijfsvoering en annuleringen van gasten / groepen. Op deze pagina proberen wij zoveel mogelijk waardevolle informatie te delen. Bij nieuwe ontwikkelingen zullen we de pagina updaten met relevante informatie.

Hoe gaan locaties om met annuleringen?
Accommodaties hanteren bij boekingen algemene voorwaarden, waarin duidelijk staat welke partij onder welke omstandigheden kan annuleren.

Wat moet ik doen als een (grote) groepsreservering wordt geannuleerd vanwege (zorgen over) coronavirus? Wat zijn mijn rechten?
De opdrachtgever heeft geen specifieke rechten anders dan de uniforme voorwaarden (horeca) die de accommodatie heeft gedeponeerd en in offertes en aanbiedingen bevestigd heeft.

Betaalt een annuleringsverzekering in bovengenoemde gevallen de annuleringskosten?
Natuurrampen en epidemieën zijn uitgesloten van bijna elke verzekering.
Wat doet De Vergaderstoel voor ons in geval van annulering?
Momenteel is er geen dringend advies vanuit de overheid om bijeenkomsten onder de 1000 personen niet te handhaven. Om deze reden komt een annulering eenzijdig tot stand bij de accommodatie. Opdrachtgevers van De Vergaderstoel gaan altijd een rechts-verbinding aan met de accommodatie. De accommodatie bepaalt uiteindelijk de annuleringsvoorwaarden aan de hand van coulance, annuleringsvoorwaarden en gelden schade. De medewerkers van De Vergaderstoel zullen zoveel als mogelijk inspannen om tot een goede oplossing te komen voor haar opdrachtgevers. Heeft u vragen over uw annulering bel dan met onze service desk op 0341-843257 of mail naar [email protected]

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.