Digitaal Vergaderen

Digitale events maken al enige tijd hun opmars, maar met de ontwikkelingen van nu raakt dit ineens in een stroomversnelling. Het belangrijkst van een digitaal event is het betrekken van je deelnemers wanneer zij niet fysiek aanwezig zijn.

Als aanvulling op onze locatiebemiddeling, maakten wij eerder voor vaste opdrachtgevers al eens een virtuele omgeving, zodat het publiek dat niet fysiek bij het congres aanwezig kon zijn, zich toch ook echt betrokken voelde bij het congres. Interactie met content en publiek is mogelijk ongeacht waar men zich ter wereld bevindt. Verander je publiek van anonieme passieve ontvangers naar actieve deelnemers met een gezicht en verhoog hiermee de betrokkenheid bij jouw verhaal. Het online publiek wordt weergegeven op het scherm achter de host(s). Op deze manier ontstaat er een duidelijk beeld van alle aanwezigen en kan er interactie ontstaan tussen host, online publiek en eventueel fysiek aanwezig publiek.

Deelname via Smartphone

Iedereen kan deelnemen en interacteren door middel van een smartphone. Creëer je eigen avatar door het toevoegen van je foto en persoonlijke informatie en geef jezelf een gezicht in de digitale wereld. Eenmaal deel van de wereld kan je vragen stellen, reageren op presentaties en deelnemen aan interactieve elementen alsof je fysiek aanwezig bent op het event.

Wil je meer weten over deze manier van virtueel vergaderen, neem dan contact op met ons team via 0341-843257 of [email protected]

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.