Border Collie Events

Uw gedrag heeft altijd invloed op de dieren waarmee we werken tijdens onze workshops schapen drijven en honden spiegelen. Het gedrag van de dieren hanteren we dan als metafoor op een breed scala aan thema’s. Dit kan tot bijzondere inzichten leiden. Natuurlijk zijn daar de thema’s die verbonden zijn aan samenwerken, communicatie en leiderschap, maar door onze jarenlange ervaring binnen de topsport kunnen en gaan wij veel verder. De thema’s verschillen per workshop en u geeft aan wat voor u belangrijk is. Vervolgens passen wij de workshop geheel aan, ook wat betreft de diepgang.

Onze workshops schapen drijven en honden spiegelen zijn ideaal geschikt als ludiek bedrijfsuitje met diepgang, maar wordt veelal ook ingezet als verlengstuk van een training voor groepen/organisaties onder begeleiding van een (eigen dan wel externe) trainer/coach. Maar u kunt ook denken om het in te zetten als vergaderbreak of ludieke activiteit.

Wij verzorgen de workshop schapen drijven voor groepen van 8 tot 250 personen. De workshop honden spiegelen is wat meer geschikt voor groepen van 8 tot maximaal 25 personen. Heeft uw groep een andere groepsgrootte? Laat het ons dan weten, want we kijken graag wat er mogelijk is.

Zowel het schapen drijven als honden spiegelen verzorgen wij door heel Nederland. Maar u bent ook van harte welkom om uw evenement bij op locatie in Heteren te organiseren.

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.