Ervaar de bijzondere sfeer en gastvrijheid van Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi is een sfeervol en multifunctionele evenementenlocatie in het hart van Nederland, geworteld in een rijke traditie. Onder één dak treft u een hotel, theater, bioscoop, Grand Café en talrijke vergader- en eventzalen. Hotel Theater Figi onderscheidt zich door de warme en stijlvolle sfeer waarin u en uw gasten zich direct thuis zullen voelen. Het professionele en vriendelijke Figi team staat garant voor een aangenaam verblijf in ons veelzijdige hotel theater met alle faciliteiten die u zich kunt wensen.

Congressen, vergaderingen, productpresentaties, relatie-evenementen, trainingen en feesten? Al dan niet in combinatie met een diner, receptie, film- of theatervoorstelling en overnachting? Het is allemaal mogelijk!

Bereikbaarheid

Hotel Theater Figi ligt in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, tussen de uitvalswegen A12 en A28. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor gasten uit alle windstreken. Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage met 275 plaatsen en zijn daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bussen stoppen voor de deur vanuit stations Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Wenst u gebruik maken van een pendelbus? Dan verzorgen wij dit als service, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Daarom Figi:

* Veelzijdigheid
* Professionaliteit
* Inhouse (film)theater met uitgebreide programmering
* Eigen patissiers in huis
* Vergaderzalen met volop daglicht
* Gratis parkeren in eigen parkeergarage
* Centraal gelegen in Nederland
* In zes minuten met openbaar vervoer vanaf station Driebergen-Zeist
* Pendel service

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.