Een wereld vol inspiratie op niet alledaagse locaties

De liefde van hotelier Camille Oostwegel voor erfgoed en gastvrijheid vormt de basis van de huizen van Oostwegel Collection. Een wereld vol inspiratie op niet alledaagse, monumentale locaties in Zuid-Limburg. Met liefde, oog voor detail en behoud van het originele karakter zijn tot ruïne vervallen landgoederen, een kasteel en een eeuwenoud klooster gerestaureerd tot hotels en restaurants. Hotels en restaurants die een onuitwisbare indruk achterlaten. De betovering van de omliggende natuur, de zorg voor het behoud van ons cultureel erfgoed en de bevlogenheid van onze mensen maken een verblijf in een van onze huizen tot een ervaring om steeds opnieuw te beleven.

Nieuwe samenwerking
De Vergaderstoel is recentelijk een samenwerking aangegaan met vier van deze prachtige historische locaties gelegen in Zuid-Limburg. Op drie van de vier locaties van e Oostwegel Collection is het mogelijk om te overnachten. Deze monumentale huizen ijn met oog voor detail gerestaureerd en getransformeerd tot inspirerende, luxe hotels met een eigen karakter. Kies voor een midweek, weekendje weg of zakelijke overnachting in een karaktervolle herenboerderij, monumentaal designhotel of op een overweldigend landgoed.

Vergaderen en Vieren
De architectuur van de huizen van Oostwegel Collection is uniek. De huizen verleiden ieder op hun eigen manier. De authentieke hotelkamers, de restaurants met liefde voor producten uit de regio en de vele vergaderzalen en salons bieden, passend bij het karakter van de locatie, verschillende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels en diners. Het is mogelijk om verschillende locaties met elkaar te combineren.

 

 

 

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.