Vergaderen in de Zomer!

De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle heeft een geweldige zomeractie! In de maanden juni, juli en augustus kun je 50% korting krijgen op de zaalhuur. Deze actie is geldig voor reserveringen vanaf 50 personen. Wil je gebruik maken van deze actie, dien dan je aanvraag in via onze website onder het tabje “aanvragen”.  Vermeld bij de bijzonderheden de volgende kortingscode: ZOMERACTIE BUITENSOCIËTEIT

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium”. Dat zegt eigenlijk alles. De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle doet er echt alles aan om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van u en uw gasten te overtreffen.

Heeft u een vergadering, training, congres of bedrijfsfeest buiten de deur? Dan zoekt u een locatie waar alles voor elkaar is. Waar goede service, aandacht, smaakvolle catering en ervaring vanzelfsprekend zijn. Die uitstekend bereikbaar is. Dan bent u bij Nieuwe Buitensociëteit aan het juiste adres. Tegenover station Zwolle, vlakbij de snelweg, tegenover een grote parkeergarage en naast de stadsgracht en hartje stad.

 

 

 

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.