Winterinspiratie bij hotel De Bilderberg

Stel je voor: een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. Op de achtergrond het statige Hotel De Bilderberg met haar prachtige bossen. Binnen rijkversierde tafels vol smaakvolle gerechten. Een plek om deze winter samen te komen, te vieren en te proosten. In de sfeer van Hygge – de Deense knusheid – maakt je bij Bilderberg van jouw kerstevent, nieuwjaarsborrel of kick-off een onvergetelijk event.

Proosten en dineren in de Glazen Kas

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg staat van begin oktober tot eind februari een prachtige glazen kas, die ruimte biedt aan een diner tot 200 personen. Een geweldige plek voor een borrel, event of shared dinner.

Een avond vol HYGGE

De winter is het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, samen successen te vieren en te genieten van de goede dingen in het leven. Dat is precies waar Hygge, het Deense woord voor knusheid en tevens het thema van Winter in the Woods, voor staat. De gehele avond brengen we warmte en gezelligheid, zorgen we dat je in contact komt met elkaar en maken we samen onvergetelijke herinneringen. Aan lange tafels serveren we heerlijke gerechten met een Scandinavische invloed die je samen kunt proeven en delen.

De highlights

  • Unieke glazen kas
  • Sharing dinner tot 200 personen (sit down dinner tot 100 personen)
  • Bijzonder programma
  • Ideaal voor borrels, diners en events
  • Dinerarrangementen vanaf EUR 35,- per persoon

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.